Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat, že o státních svátcích 1.5. a 8.5.2024 bude naše kamenná prodejna i e-shop uzavřen. Vašim objednávkám a dotazům se budeme věnovat hned následující pracovní den. Děkujeme

Novinka na našem e-shopu - sprchové kouty Gold Line Cadura

Sprchový kout nemusí být nutně v klasickém chromovém provedení, dnes už jej můžete zakoupit i v nápaditém zlatém odstínu, který nabízí firma SanSwiss. Zlatý sprchový kout můžete navíc obohatit i o vhodně zvolené koupelnové doplňky, kterých je dnes na výběr opravdu velké množství. Série sprchových koutů Cadura Gold Line nabízí různé varianty koutů. 

Řada Gold line nabízí například sprchový kout walk-in, obdélníkový sprchový kout, sprchový kout do niky, rohový sprchový kout bez vaničky a další. Všechny tyto varianty jsou dostupné v různých šířkách, vybere si tak opravdu každý. 

Sprchové kouty Cadura Gold Line mají 6 mm bezpečnostní sklo, mají standardní výšku 2000 mm, antiplakovou úpravu skla Aquaperle. Další výhodou Gold Line řady je vysoká stabilita a jednoduchá montáž. 

Sprchové kouty Cadura Gold Line je možné instalovat na dlažbu i na sprchovou vaničku. Vanička do sprchového koutu je nejideálnější z litého mramoru. Sprchové vaničky různých rozměrů máme opět v nabídce na našem e-shopu. Za zmínku například stojí obdélníková vanička WIA

Zlaté kouty Cadura můžete i nakombinovat s boční prosklenou stěnou. Tuto variantu využijete zejména v případě, kdy nemáte vystavěnou niku, ale máte například volný roh místnosti apod. 

i Všechny varianty řady Cadura Gold Line SanSwiss naleznete ZDE.

varianty