V období 22.7. - 26.7.2024 bude omezený provoz z důvodu dovolené. V této době bude prodejna v Teplicích ZAVŘENA a nebude možné vydávat zboží k osobnímu odběru. Objednávky i e-maily však budeme průběžně zpracovávat. Děkujeme za pochopení. ZBOŽÍ POLYSAN - dovolujeme si Vás informovat, že v termínu od 22.7. do 4.8.2022 (30. a 31. kalendářní týden) bude firma POLYSAN s.r.o. uzavřena z důvodu čerpání celozávodní dovolené. Pokud zboží nebude aktuálně skladem u dodavatele, bude termín dodání o 2 týdny prodloužen.

Sprchové kouty Cadura Black Line SanSwiss

Sprchové dveře Cadura Black Line jsou na našem e-shopu dostupné v různých variantách provedení. Cadura Black Line se vyznačuje především elegantní černou barvou v matném provedení. Dalším poznávacím znakem Cadury je ergonomické madlo opět v černém provedení. 

Cadura disponuje 6 mm bezpečnostním sklem, standardní výškou 2000 mm, antiplakovou úpravou skla Aquaperle, vysokou stabilitou a snadnou montáží.

Zakoupit tak můžete:

- jednokřídlé dveře

- jednokřídlé dveře s pevnou stěnou v rovině

- jednokřídlé dveře s pantem u zdi a s pevnou stěnou v rovině

- dvoukřídlé dveře

- rohový vstup jednodílný s křídlovými dveřmi

- rohový vstup s dvoudílnými křídlovými dveřmi

- jednodílné posuvné dveře s pevnou stěnou v rovině

- rohový vstup s dvoudílnými posuvnými dveřmi 

Tyto všechny zástěny lze zakoupit v různých standardních rozměrech. Pokud vám ale prostor, do kterého plánujete montovat sprchovou zástěnu nedovoluje instalaci standardního rozměru, lze na poptávku vyrobit i atypické provedení.