Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat, že o státních svátcích 1.5. a 8.5.2024 bude naše kamenná prodejna i e-shop uzavřen. Vašim objednávkám a dotazům se budeme věnovat hned následující pracovní den. Děkujeme

Vany Koncept NEW TIME

Čerstvou novinkou na našem e-shopu jsou volně stojící vany Koncept NEW TIME od českého výrobce. Výrobcem van New Time je firma Santech. Santech vyrábí nejen volně stojící vany, ale i vany klasické v různých tvarech a rozměrech a dále pak také hydromasážní vany. Ideální vanu si tak vybere opravdu každý.

Vany Koncept New Time se vyznačují především velmi kvalitním zpracováním a proto je jejich záruka prodloužená na 7 let. Vany jsou vyráběny s milimetrovou přesností a při jejich montáži je tak použito minimum sanitárního silikonu. 

Panel dohromady s vanou tvoří monolitický kus, díky kterému dostane vaše koupelna zcela jiný nádech. 

U van New Time si můžete zvolit variantu umístění ke stěně, do prostoru nebo do rohu koupelny dle typu dané vany. U řady New Time jsou dostupné tyto vany: Time Bevel, Time Top, Time Gemini, Time Milo, Time Kube, Time Evo. Každá vana se pak liší svým tvarem, který může být zaoblený nebo hranatý. Koupelnu tak můžete sladit do posledního detailu. 

time milo 180z