Viega Cleviva komplet sprchový žlábek řezatelný 800mm v.95-155mm nerez mat,V 794460 + doprava zdarma + při platbě převodem sleva navíc

Viega Cleviva komplet sprchový žlábek řezatelný 800mm v.95-155mm nerez mat

Dostupnost Dodání do 1 týdne
Kód: 71799
17 565 Kč –27 % 12 822 Kč
Viega Cleviva komplet sprchový žlábek řezatelný 800mm v.95-155mm nerez mat,V 794460 + doprava zdarma + při platbě převodem sleva navíc
Viega Cleviva komplet sprchový žlábek řezatelný 800mm v.95-155mm nerez mat,V 794460  + doprava zdarma + při platbě převodem sleva navíc
Doprava zdarma 17 565 Kč –27 %

Viega Cleviva komplet sprchový žlábek řezatelný 800mm v.95-155mm nerez mat
Advantix Cleviva sprchový žlábek

s vkládacím prvkem Advantix Visign C1
pro následující produkty a použití: spojená izolace
ušlechtilá ocel 1.4301

Vybavení
Profilovaný sprchový žlábek, vkládací prvek, zápachový uzávěr, montážní příruba, utěsňovací manžeta předmontována z výroby, tvarovka pro výškové vyrovnání, odtoková trubka, vložka se sítkem, upevňovací set

Technická data
výška vodní uzávěry 50 mm
odtokový výkon při výšce hladiny 10 mm 0,5 l/s
odtokový výkon při výšce hladiny 20 mm 0,55 l/s

Upozornění
Uvedeného odtokového výkonu bude dosaženo s vloženým sítkem
U tohoto modelu odtoku není kvůli umístění připojovací trubky v dané výšce možné nanést potřebnou výšku mazaniny. Projektant by to měl zohlednit při plánování. Řěšením je vhodná síla obkladu a/nebo potěr s epoxidovou pryskyřicí.
kontrola jakosti podle DIN EN 1253

model 4981.10



Koupelna je místem, kde se chceme cítit příjemně. Požadavky uživatelů koupelen jsou proto adekvátně vysoké: přejeme si individuální stylizaci a prostor pro realizaci vlastních nápadů. právě tohle sprchový žlábek Advantix Cleviva nabízí: špičkový koupelnový design a stylistickou svobodu. A co je nejlepší: všechny nové sprchové žlábky jsou snadno a velmi rychle smontovatelné a skvěle si rozumí s každým koupelnovým prostorem.

Všestranný design, kvalitní materiál
Rošt pro sprchový žlábek je dodávaný ve dvou variantách, a to s jedním nebo dvěma obdélníkovými nebo kruhovými otvory. Klíčovou vlastností je také materiálové složení žlábku Advantix Cleviva: 4 mm silná nerezová ocel je odolná vůči zkroucení a ohýbání, takže se nedá zdeformovat. Díky speciální úpravě povrchu je voda optimálně vedená k jednobodovému odtoku. Výsledkem je plynulé odtékání vody. Vedle standardního odtoku pro stavební výšku 95 mm a více je k dispozici i plochý odtok pro rekonstrukce s výškou od 70 mm.

Variabilní, flexibilní, hygienický
Ve srovnání s běžnými sprchovými žlábky jsou nové sprchové žlábky Viega snadno vyměnitelné. To se hodí například při renovaci koupelny. Také mohou být umístěny kdekoliv v dlažbě: uprostřed místnosti, někde na straně nebo přímo u stěny. Podrobnější informace naleznete v návodu k obsluze.

Žlábek Advantix Cleviva si také můžete přizpůsobit vlastním podmínkám instalace, protože profil žlábku je prodloužitelný bez omezení. Na obou koncích má profil rovnou plošku, takže lze instalovat těsně za sebou několik sprchových žlábků jako sérii.

Jednoduchá instalace znamená i snadnou údržbu. Naprosto jednoduše se vyjme rošt a vyčistí zápachový uzávěr a případně navazující odtokový prostor.

Rychlá a snadná instalace
1. Vlastní nastavení pozice
Sprchový žlábek Advantix Cleviva může být instalovaný centrálně, kdekoliv v prostoru nebo rovnou ke stěně, dle přání zákazníka. Můžete jednoduše uříznout konce odtoku a připevnit jej rovnou k holé zdi. Umístění odtokového potrubí si můžete přizpůsobit konkrétní montážní situaci.
2. Garance těsnosti
Těsnicí manžeta je z výroby namontovaná na držáku, který se jednoduše zasune do odtokové příruby a zajistí utěsnění mezi přírubou a těsnicí manžetou. To je výhoda, kterou si obkladači nemůžou vynachválit.
3. Rozmanitý koupelnový design
Výškově nastavitelný adaptér vyrovná výškové rozdíly až do 30 mm. Můžete tak mít obklad z ultratenké dlažky nebo z robustního přírodního kamene. Nejtěsnější lícování začíná u 3,5 mm na dlouhé staně a na 5 mm na krátké straně.
4. Délka sprchového žlábku na míru
Profily jsou k dostání v délkách 800 mm, 1000 mm a 1200 mm, přičemž každý z nich může být libovolně zkrátitelný až na 300 mm. Navíc můžete v řadě instalovat libovolné množství sprchových žlábků za sebou. Jde o designové řešení uplatnitelné kdekoliv, zejména pak ve větších místnostech.

Důvody pro sprchový žlábek Advantix Cleviva :
- Splňuje normy DIN 18534 a DIN EN 1253
- Hygiena: plynulý odvod vody jednou odtokovou štěrbinou
- Bezpečnost: upevnění dodávané manžety jedním kliknutím
- Optimalizovaný odtok vody: odvodňovací profil s vnitřním sklonem (1-2%)
- Variabilita designu: vyměnitelný rošt a profil žlábku
- Vlastní volba umístění: ve středu místnosti, kdekoli v prostoru nebo ke stěně
- Vlastní nastavení délky: profil žlábku lze zkrátit

Kategorie: Odtokové žlaby
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: