Černé doplňky do koupelny

Černá v koupelně – hit dnešní doby

Donedávna převažovala v koupelnách pouze bílá barva, dnes je tomu však zcela jinak. V současné moderní době je velmi oblíbenou barvou černá. Vybavení v této barvě je exkluzivní a originální zároveň. V malých koupelnách by tato barva převažovat neměla. V takovém případě je vhodné pořídit pouze koupelnové doplňky a jiné drobnosti v černé variantě. Tmavé obklady a dlažby lze použít především v prostorné koupelně s dostatečným osvětlením.

Černá koupelna nemusí být drahá. Obvykle koupelnové vybavení jako jsou baterie, WC mísa, sprchový kout apod. se od chromových či bílých variant liší pouze barvou. Zároveň nabízí stejnou kvalitu zpracování, díky čemuž je jejich cena na obdobné úrovni jako klasické koupelnové doplňky ve standardních barvách.

67193_art--903826

SAND umyvadlo na desku 38x38 cm, černá mat, 903826

Černé doplňky do koupelny – s čím je kombinovat?

Aby nebyla budoucí koupelna ponurá a smutná, je důležité ji vybavit vhodnými doplňky. Pokud preferujete klasiku, zvolte černobílé, kontrastní barvy. Do takové koupelny se skvěle hodí sprchový kout Solino Black Line 90 cm.

Milujete černou a nebojíte se extravagance? Zvolte velkoformátovou dlažbu v imitaci tmavého betonu v kombinaci s černou spárovací hmotou. To vše doplňte o černé doplňky do koupelny jako jsou vodovodní baterie, zrcadla a zařiďte tak mimořádně luxusní a originální prostor. V takovém prostoru nesmí chybět černá volně stojící vana VIVA R MONOLITH 180.

Pokud máte rádi výstřední styl a v koupelně máte málo prostoru, v takovém případě zvolte černý sprchový kout 90x90 Solino.

74166_78731mcrb-189592741347485

Polysan MARLENE CURVE R MONOLITH obdélníková vana 195x85x63cm, bílá/černá, 78731MCRB

Černá koupelna – inspirace

Hledáte inspiraci pro návrh černé koupelny? Jedna z nejosvědčenějších kombinací je kombinace černé barvy a přírodního dřeva. V přírodním dřevě můžete vybrat například koupelnový nábytek Dřevojas Module. K nábytku je ideální kombinovat černý sprchový kout a ostatní doplňky a vybavení.

Pokud chcete vytvořit nevšední koupelnu, zaměřte se na černé barvy. Potěší jak členy vaší rodiny, tak i hosty, kteří vás navštíví.  

61973_invence-szzo-125--2-umyvadla-joy-3

Dřevojas koupelnová skříň INVENCE SZZO 125