Koupelnový nábytek - novinky na našem e-shopu

Koupelnový nábytek Dřevojas jsme na našem e-shopu právě rozšířili o tři výrobky, které doplnily sérii nábytků Invence. Skříňka pod umyvadlo už tak nemusí být doplněna pouze o zrcadlo a klasickou doplňkovou skříň, ale i o horní skříň, nízkou skříň a horní závěsný regál a to vše v jednotném designu a barevném provedení. 

Horní skříň Invence SYDO 35

Pokud máte nedostatek úložného prostoru, určitě vás horní závěsná skříň SYDO v šířce 35 cm zaujme a vyřeší problém za vás. Můžete ji totiž nainstalovat třeba nad pračku, nebo na jiné nevyužité místo v koupelně. Skříňka navíc disponuje skleněnou policí, kterou lze nastavit podle vlastního uvážení.

66617_drevojas-horni-skrin-invence-sydo-35

Nízká skříň Invence SNDO 35

Opět se jedná o doplňkovou skříň v šířce 35 cm. Tento model nábytku má však jednu výhodu, kterou je horní odkládací prostor. Tento prostor lze využívat jako polici, na kterou jednoduše odložíte jakoukoliv věc a máte ji vždy po ruce. 

66611_drevojas-nizka-skrin-invence-sndo-35

Horní závěsný regál Invence SYO 90

Tento koupelnový regál je praktický zejména ve své instalaci. Lze totiž instalovat dvěma způsoby tak jako je to na obrázku níže. Tento regál lze objednávat v různých barevných provedeních a za skvělou cenu.

66605_prd-1498-8-229

Pokud máte zájem o koupelnový nábytek na míru, i tato varianta je u výrobce možná. Stačí zaslat poptávku na náš e-mail a my už se o vše postaráme za vás.