Masážní systémy Santech

Masážní vany od firmy Santech jsou nabízeny v následujících systémech: BODY 200, BODY 300, RELAXA 200, RELAXA 300, FITNES 200, FITNES 300.

Co všechno jednotlivé masážní systémy nabízí je vyznačeno v tabulce níže:

 

masážní

Podrobný popis jednotlivých funkcí:

Airmasáž

Vzduchová masáž neboli airmasáž funguje tak, že do akrylátové vany je tichým kompresorem vháněn vzduch, který začne prostřednictvím nízkých trysek masírovat pokožku těla. Nízké trysky jsou výhodné hlavně tím, že netlačí a tak si můžete celou bublinkovou masáž užít na maximum.

relaxacni-masaz

Hydromasáž

Vodní masáž neboli hydromasáž funguje tak, že do akrylátové vany je pomocí čerpadla vháněna voda, která začne prostřednictvím BODYJET a MAXIJET,  masírovat pokožku těla. Po bocích vany jsou umístěny MAXIJET a ve zkosené části určené na záda jsou to BODYJET.

vodni-masaz

 

Automatický dohřev vody

Pod masážní vanou je nainstalován elektrický dohřev vody, čerpadlo a systém oběhu vody ve vaně. Tento systém funguje tak, že pokud teplota vody ve vaně klesne na méně než 38°C, systém dohřevu se automaticky zapne a dohřívá vodu na teplotu 38°C. (Dohřev je aktivován ve chvíli, kdy teplota vody klesne o cca 2°C)

ohrev-vody

Turbomasáž

U turbomasáže si můžete zvolit rychlejší nebo pomalejší proudění vody a také její sílu. Intenzitu lze jednoduše nastavit na ovládacím tlačítku. Tato turbomasáž je spouštěna přes přídavný vzduchový kompresor. Tento kompresor vhání vzduch do vodní směsi větší rychlostí a vzduch spolu s proudem vody proteče vanou v plné síle. 

turbo-masaz

Soft/Hard 

Tímto programem lze jednoduše nastavit intenzita vodní masáže od jemného pomalejšího proudění až po intenzivní tlak vody dle vaší potřeby. Tlak a síla masáže se nastavuje na ovládacím panelu. 

softhard

Valivý program

Další výbavou je valivý program hydromasáže a vzduchové lázně. 

Pomocí valivého programu lze nastavit tzv.vlnová masáž. Valivý program funguje tak, že postupně zvyšuje intenzitu vzduchové nebo vodní masáže a naopak.

Čištění masážní vany aneb automatická hygiena CLEAN

Aby byla do vany pouštěna vždy čistá vody bez nečistot, je vana vybavena i automatickým proplachem Clean. Do zásobníku na okraji vany se vloží čisticí přípravek a na ovládání se aktivuje automatický režim. Řídící jednotka poté provede celkové čištění trysek včetně trubek systému a to s minimální spotřebou vody. 

proplach

Chromoterapie (barevné osvětlení)

Pomocí psychologických výzkumů je prokázáno, že existují kolem nás různé podněty, které velmi příznivě působí na psychiku. Do těchto podnětů patří vůně, hudba, barvy a také světlo. Barvy a světlo obsahuje právě chromoterapie, která léčí barevným světlem. Jednotlivé odstíny barev můžete nechat buď volně a plynule nechat prolínat, nebo si třeba nastavit jednu konkrétní barvu, kterou máte nejraději.

chromoterapie

Min/Max

Program Min/Max je určen k nastavení intenzity vzduchové (air) masáže. Pomocí této funkce lze nastavit air masáž s velmi jemným perlením, nebo naopak silnou bublinkovou masáž. 

minmax

Valivý program vzduchové lázně

Valivý program vzduchové lázně nabízí tzv.vlnovou masáž. U této masáže se postupně zvyšuje intenzita od mírného perlení až po maximální výkon a zase naopak.

valivy

 

Ohřev vzduchu

Při masáži je kompresorem vháněn do systému ohřátý vzduch, nemusíte se tak bát studeného vzduchu, který by celou masáž znepříjemnil. 

ohrev-vzduchu

 Automatické vysoušení perličkové lázně

Po vypuštění vody z vany dochází ve vaně k automatickému vysoušení systému. Kompresor, který se automaticky spustí, začne teplým vzduchem vysoušet trysky masážního systému a zajistí tak dokonalé vysušení. Vana tak bude připravena pro další koupání. Tento systém je standardní výbavou všech systémů Santech, které disponují vzduchovou lázní.

autovysušování

Šampáňo lázeň

Pokud máte rádi požitek z lázně, šampáňo vás určitě mile překvapí. Tato lázeň poskytuje příjemnou a zdravou relaxaci ve vaně a navíc je srovnatelná s procedurou, která je využívána v lázeňských zařízeních. Paprsky vody se směšují (pomocí čerpadla) se vzduchovými bublinkami (pomocí kompresoru) a v této kombinaci vytváří jemné perlení. 

sampano