V období 22.7. - 26.7.2024 bude omezený provoz z důvodu dovolené. V této době bude prodejna v Teplicích ZAVŘENA a nebude možné vydávat zboží k osobnímu odběru. Objednávky i e-maily však budeme průběžně zpracovávat. Děkujeme za pochopení. ZBOŽÍ POLYSAN - dovolujeme si Vás informovat, že v termínu od 22.7. do 4.8.2022 (30. a 31. kalendářní týden) bude firma POLYSAN s.r.o. uzavřena z důvodu čerpání celozávodní dovolené. Pokud zboží nebude aktuálně skladem u dodavatele, bude termín dodání o 2 týdny prodloužen.

Vana do panelákové koupelny

Výběr vany do malé panelákové koupelny může být leckdy nadlidský úkon. My vám ale poradíme, jaké vany do takové koupelny pasují a rovnou je i můžete zakoupit na našem e-shopu se zajímavou slevou.

Vana do panelákové koupelny musí být ve většině případů v rozměru 160 cm popřípadě 150 cm, její tvar nemusí být nutně obdélníkový, ale například asymetrický. Asymetrická vana v panelákové koupelně může poskytnout například více místa pro umístění dalších zařizovacích předmětů a celkově zvětšit prostor pro pohyb v koupelně.

Vanu můžete kombinovat i s vanovou zástěnou. Vana se sprchovou zástěnou umožňuje sprchování a koupání v jednom. Při výběru sprchové zástěny můžete vybírat z mnoha rozměrů a variant.  

Příklad malých van:

Asymetrická vana Ariela zde

Obdélníková vana Spring zde

Obdélníková vana Smart zde

56479_santech-obdelnikova-akrylatova-vana-smart-160x72-5-cm-doprava-zdarma