Důležité upozornění výrobce SanSwiss - do 31.3.2024 nebude možné z důvodu závady na výrobním zařízení objednávat výrobky se sklem 87=Screen.

Koupelnový nábytek s umyvadlem

Koupelnový nábytek s umyvadlem můžete na našem e-shopu zakoupit v mnoha rozměrech a barevných provedeních. na výběr jsou například nábytky od českých firem Intedoor, Dřevojas atd. Tyto dvě zmiňované firmy vyrábějí koupelnový nábytek na zakázku.

Jak vybrat koupelnový nábytek

Koupelnový nábytek do malých koupelen je vhodné vybírat ve velikosti cca 50 až 60 cm. Rozměr vždy pečlivě zvažte a předem změřte, zda se skříň s umyvadlem do prostoru v koupelně vejde nebo ne. 

Pokud vám rozměry nábytků na e-shopu nevyhovují, vyberte si koupelnový nábytek na míru, který bude vyroben přesně podle vašich požadavků. V praxi to funguje tak, že vy nám pošlete formou e-mailu poptávku na nějakou konkrétní koupelnovou skříňku s umyvadlem a my vám zpracujeme cenovou nabídku, na základě které se rozhodnete, zda budete mít o koupelnový nábytek zájem. 

Ke skříňkám s umyvadlem můžete vybrat i koupelnové doplňkové skříně, které jsou dostupné opět v různých rozměrech. Zakoupit tak můžete třeba vysokou skříň s košem na prádlo, malou závěsnou skříň nad pračku a dále třeba zrcadlovou galerku, která poskytne další úložný prostor ve vaší koupelně.

Pokud si nevíte s výběrem koupelnového nábytku rady, kontaktujte nás e-mailem obchod@krasne-koupelny.cz nebo se s námi můžete spojit i na tel.: 608 533 331. Rádi Vám s výběrem nábytku pomůžeme.