Důležité upozornění výrobce SanSwiss - do 31.3.2024 nebude možné z důvodu závady na výrobním zařízení objednávat výrobky se sklem 87=Screen.

Bidetové sedátko pro maximální pohodlí

Maximální pohodlí, každodenní hygiena a zdravý životní styl, to vše vám může dopřát elektronický bidet Blooming Eko Plus NB-1160. Jedná se o sedátko, které nahradí volně stojící klasický bidet bez funkcí a ještě ušetří místo v místnosti.

Co všechno umí

Bidet nabízí mnoho, například funkci kmitavého pohybu trysky pro lepší omytí, pomalé sklápění sedátka a víka pro bezpečnou manipulaci, funkci masáže (pulzující proud vody podporuje krevní oběh), automatické čištění trysek po každém použití, které zaručí dokonalou hygienu, antibakteriální trysky vyrobené ze speciální pryskyřice v hliníkovém pouzdře pro dokonalou hygienu, vyhřívané sedátko s nastavitelnou teplotou, tepelnou ochranu proti přehřátí sedátka, úsporu energie – úsporný režim, který šetří energii a nakonec teplovzdušné sušení s nastavitelnou teplotou vzduchu.

Skvělou vlastností navíc je i LED osvětlení, díky kterému bude vaše WC osvětleno i v noci.

Pro koho je vhodné

Ze zdravotního hlediska může být pořízení takového produktu skvělým přínosem v případě, pokud trpíte hemeroidy. Pravidelným používáním pomůžete ke zmírnění obtíží a snížíte dokonce nebezpečí jejich vzniku.

Umístění a instalace

Sedátko ocení ti z vás, kdo máte menší koupelnu, nebo toaletu a už vám velikost místnosti nedovoluje umístit volně stojící bidet. Navíc klasický bidet nenabízí tolik funkcí jako varianta sedátka.

Sedátko dle potřeby můžete kdykoliv demontovat a snadno ho tak udržovat v čistotě. Pokud se rozhodnete pro nákup, je potřeba dopředu promyslet přívod vody a přívod elektrického proudu, aby se dalo sedátko nainstalovat a následně užívat. Důležitou součástí nákupu je také zjištění, jestli lze sedátko umístit k vaší stávající toaletě. Kompatibilitu zjistíte podle technických výkresů, které jsou k dostání u prodejců. Samotná instalace je jednoduchá a její návod je součástí výrobku, takže z ní nemusíte mít obavy.

Pro více informací stačí navštívit: https://www.krasne-koupelny.cz/bidety/aqualine-blooming-eko-elektronicky-bidet-nb-1120/