NOVINKA černé sprchové kouty SanSwiss Black Line

Black Line, aneb sprchové zástěny s decentními prvky v černé matné barvě od společnosti SanSwiss budou harmonicky ladit s každým interiérem. Zástěny ze série Black Line jsou určeny pro lidi vyznávající klasickou eleganci, moderní design a prvotřídní kvalitu. Skvěle se hodí do loftových bytů v industriálních budovách a do klasických koupelen.

Sprchové zástěny Black Line jsou dostupné v rámovém nebo bezrámovém provedení. Je zcela na vás, kterou variantu zvolíte.

Walk In

Volně stojící pevná stěna vám dodá pohodlí a velký prostor ke sprchování. V černém provedení si můžete vybrat z různých provedení skel od čirého až po černý sítotisk, který je u některých druhů po celé ploše bezpečnostního skla. Vaše koupelna tak dostane okamžitě jiný nádech s moderním vzhledem. Pomocí Walk In s montáží na dlažbu získáte ideální bezbariérový prostor i pro vozíčkáře. Šířku pevné stěny volte alespoň 100 cm, jedině tak se vyvarujete mokré podlahy mimo oblast sprchového koutu. Jelikož toto provedení sprchového koutu nemá žádné dveře apod., je potřeba počítat se skutečností, že se občas voda dostane i mimo sprchový kout.

Využití prostoru v panelákové koupelně

Pokud máte malou koupelnu v panelákovém bytě, dopor učujeme do ní umístit čtvrtkruh SOLINO s dvoukřídlými dveřmi. Pomocí čtvrtkruhu využijete skvěle roh místnosti, který bývá zpravidla nevyužitý. Pokud vám to rozměry koupelny dovolí, volte velikost 90 a víc, protože jedině tak bude prostor ke sprchování pohodlný a bez pocitu stísnění. SOLINO čtvrtkruh má elegantní zakulacená černá madla v matném provedení. Dveře se dají otevírat ven i dovnitř.

Volba pro koupelny standardních rozměrů

Pokud nemáte malou koupelnu, máte při výběru sprchové zástěny volnou ruku a můžete například kombinovat jednokřídlé dveře a boční stěny v různých dostupných šířkách a vytvořit si tak čtvercový nebo obdélníkový kout.

Pokud se rozhodnete pro zástěny s černými prvky, určitě se zaměřte i na koupelnové doplňky jako jsou černé držáky ručníků, mýdlenky apod. Finální dokončená koupelna tak bude působit sladěně a působivě.