Důležité upozornění výrobce SanSwiss - do 31.3.2024 nebude možné z důvodu závady na výrobním zařízení objednávat výrobky se sklem 87=Screen.

Dřevojas Take it - novinka na našem e-shopu

Máte malý rozpočet na připravovanou koupelnu a sháníte závěsný koupelnový nábytek za nízkou cenu? My jednoznačně doporučujeme nábytkovou sérii Take It od firmy Dřevojas, která nabízí klasický a jednoduchý design.

Řada Take It nabízí dveřové i zásuvkové provedení s jemným dovíráním. Navíc si můžete při nákupu vybrat ze tří úchytek. Úchytky jsou zobrazeny u každého výrobku v galerii obrázků a po zvolení daného typu stačí napsat kód madla do poznámky v objednávce.

U této řady je součástí kvalitní keramické umyvadlo Dreja Plus s přepadem a otvorem pro baterii v dodávaných šířkách 65, 75, 85, 105 a 120 cm.

Pokud nechcete klasickou bílou v lesku, můžete si vybrat například z úprav jako je imitace betonu, dubu, Cafe, Arlingtonu apod. Chcete například kombinovat čelní plochu z jednoho odstínu a barevné provedení korpusu zase z jiného? To není problém. Stačí nás kontaktovat prostřednictvím e-mailu a na všem se domluvíme.

Skvělý bonus nakonec je záruka 5 let na koupelnový nábytek a umyvadla a dodání ve smontovaném stavu.

szz2 75 beton_1