Důležité upozornění výrobce SanSwiss - do 31.3.2024 nebude možné z důvodu závady na výrobním zařízení objednávat výrobky se sklem 87=Screen.

Vana pro hendikepované osoby

Přemýšlíte o vaně pro hendikepované osoby? Na našem e-shopu nabízíme vanu Iris s dvířky, kterou ale můžou využívat i ostatní členové vaší rodiny. Přenášení a manipulace s hendikepovaným tak bude o něco více snazší a bez starostí. Vana disponuje zádovou oporou, která může plnit funkci sedátka, které využijete například při sprchování.

Vana Iris lze zakoupit v rozměrech 160 x 80 cm, 170 x 80 cm, 180 x 85 cm. Provedení je dostupné v levé i pravé variantě. Pokud si chcete vanu ještě navíc oživit, lze zakoupit Iris i s masážním systémem.

Masážní systém nabízí vodní masáž, relaxační masáž, zapuštěné trysky s tloušťkou pouze 1 mm, kompresor s předehřevem vzduchu a tlumičem hluku, 5x bodyjet po bočních stranách vany, 16x airjet na dně vaně, automatickou hygienu masážního systému.

V ceně vany je odtokový komplet, samonosný rám a zádová opora.

Bezpečnostní skleněná dvířka mají otvírání směrem dovnitř vany, takže při napuštěné vaně nedojde k nechtěnému otevření a následnému vylití vody do prostoru před vanou. Skvělou těsnost zajišťuje obvodové profilované těsnění ze silikonové pryže mezi dvířky a korpusem vany.

S vanou Iris se zbavíte zbytečných překážek a vstup do vany se pro vás stane komfortním a bezbariérovým.

iris2