Koupelnový nábytek na míru

Koupelnový nábytek na míru se vyznačuje nejvyšší originalitou i kvalitou. Nábytek na míru může sloužit našim potřebám i desítky let. Aby nám takový nábytek dlouho vydržel, je potřeba o něj dobře pečovat. Koupelnový nábytek na míru by měl být funkční a zároveň prostorný pro uložení co nejvíce věcí jako jsou například ručníky, kosmetické doplňky aj. O tom, zda koupelna splní své základní funkce, rozhoduje především nábytek do koupelny, protože díky němu je možné vhodně zařídit dostupný prostor. 

Proč investovat do nábytku na míru?

Jak již bylo zmíněno o pár řádků výše. Koupelnový nábytek na míru bude originální a kvalitní zároveň. To však nejsou hlavní výhody. Volba takového nábytku je vhodná zejména pokud máte malou, úzkou koupelnu a potřebujete využít každý volný prostor. Případně může jít i o opačný případ, kdy je koupelna naopak velká a prostorná. 

71463_drevojas-koupelnova-skrin-module-szz6-240--umyvadlo-joy-3_1

Dřevojas koupelnová skříň MODULE SZZ6 240 (umyvadlo JOY 3)

Z jakého materiálu koupelnový nábytek na míru vybrat?

V koupelně dochází k častým teplotním změnám a k vyšší míře vlhkosti, proto je důležité vybírat takový nábytek, který bude vyroben z kvalitního materiálu (např. LTD, MDF, HPL). U výběru nábytku z dřevodekoru je ještě důležité, aby byl takový materiál ukončen tzv. ABS hranou. ABS hrana zabraňuje vniknutí vlhkosti do materiálu, díky čemuž by se mohl nábytek nenávratně poškodit. Životnost nábytku v koupelně ale můžete prodloužit i pravidelným větráním v koupelně, ventilátorem a v neposlední řadě také otíráním vody z plochy nábytku pomocí suchého hadříku. Nejvyšší kvalitou se vyznačuje HPL (High Pressure Laminates) materiál. Jedná se o vysokotlaký laminát, který se vyznačuje vyšší mechanickou a chemickou odolností a zaručuje také vyšší odolnost vůči vodě a vzdušné vlhkosti. Z tohoto materiálu jsou vyrobeny horní desky nábytku. Např. Série Module.

66689_drevojas-koupelnova-skrinka-module-szz4-140--umyvadlo-joy-3

Dřevojas koupelnová skříňka MODULE SZZ4 140 (umyvadlo Joy 3)

 Klady koupelnového nábytku na míru:

Originální vzhled - nábytek lze vyrobit v různých barevných kombinacích, nebo i z Vámi požadované například RAL barvy. Ve vaší koupelně tak budete mít zcela originální kousek nábytku.

Vlastní rozměr - můžete si přesně určit, jaká má být výška, šířka, hloubka nábytku. 

Možnost zabudování různých spotřebičů - pračka i sušička se dá zabudovat do nábytku. Celkový dojem z koupelny je tak ihned lepší a na pohled originální.

Záruka 5 let (v případě výběru nábytku Dřevojas).

Dodání ve smontovaném stavu (nábytek nemusíte doma pracně montovat, obdržíte jej již smontovaný, pouze jej vybalíte z krabice a nainstalujete).

61973_invence-szzo-125--2-umyvadla-joy-3

Dřevojas koupelnová skříň INVENCE SZZO 125 (2 umyvadla Joy 3)

Cena koupelnového nábytku na míru

Cena za nábytek na míru zahrnuje náklady za nákres pro výrobu a samotnou výrobu a přenastavení výrobních strojů. Průměrná cena takového nábytku se ve většině případů pohybuje v rozmezí od 15.000,- Kč do 40.000,- Kč. Cena samozřejmě může být nižší, nebo i vyšší v závislosti na rozměru, vybraném odstínu a provedení nábytku. 

70674_drevojas-skrin-nizka-dos-snz1-60

Dřevojas skříň nízká DOS SNZ1 60

 

Jak postupovat, pokud máte zájem o koupelnový nábytek na míru?

1. Vyberte si z naší nabídky nábytek, který se vám líbí a máte zájem o jeho atypické provedení.

Dřevojas koupelnový nábytek

Intedoor koupelnový nábytek

2. Zašlete nám požadované rozměry a odstín na vybraný nábytek e-mailem.

3. Po obdržení vašeho emailu s poptávkou společně vše doladíme a následně bude ZDARMA vytvořena cenová kalkulace i s předpokládaným termínem výroby. 

70641_drevojas-skrin-horni-dos-syd2-60

Dřevojas skříň horní DOS SYD2 60

KONTAKTY

Tel.: 608533331

E-mail: obchod@krasne-koupelny.cz