Novinka v našem showroomu - volně stojící vana TIME GEMINI - D 169x74 cm, TIGEM169-D

koláž1

Volně stojící vana Santech TIME GEMINI ve tvaru D je novinkou v našem showroomu. Vanu je možné vidět v rozměru 169x74 cm. 

Materiál

Vana je vyrobena z litého PMMA, který má vynikající vlastnosti. Povrch se velmi snadno udržuje a je odolný proti povrchovému poškrábání. Manipulace s vanou je velmi snadná díky nižší hmotnosti oproti vanám vyráběných z litého mramoru.

 

Praktická výbava

Volně stojící vana ke zdi TIME Gemini D disponuje samonosným rámem, který přináší mnoho výhod. Rám zabezpečuje stabilitu vany a samotná montáž je díky tomu rychlá a čistá. K vaně je v případě objednání potřeba přiobjednat pouze HT odpad a odtokový komplet. Samotná montáž nevyžaduje zednické ani obkladačské práce. Vana se jednoduše umístí do hotové koupelny, napojí se na odpad a přilepí se ke stěně, nebo k podlaze pomocí sanitárního silikonového tmelu. 

Typy van

Pokud je vaší volbou volně stojící vana do rohu, i takovou dokáže firma Santech vyrobit. U nás ji můžete najít pod slovním spojením TIME TOP, TIME GEMINI, TIME MILO, TIME KUBE, TIME EVO. Všechny tyto vany jsou dostupné v různých rozměrových variantách a také s různým typem umístění k rohu, ke zdi, ke stěně apod. Stačí si jen vybrat.

Volně stojící vana u zdi nezabere tolik místa, jako je to u volně stojících van do prostoru. Proto jsou vany NEW TIME tou nejlepší volbou pro vaši koupelnu.